Hva kan hjelpe – leksjon 0 – nr 2: Hvem passer rådene for?

Du kan også læse dette indlæg på Dansk

DSC_07081.jpgRådene mine vil naturlig nok passe for mennesker som har omtrent samme sykdomsbelastning, og de som er noe bedre. De som er mye dårligere, har jo et svært begrenset ”vindu” der kroppen lar dem være aktiv.

Uansett er regelen at hvis du har nytte av det jeg foreslår, så ta det til deg. Hvis ikke, la det fare og gjør det som fungerer for deg!

Husk også at jeg av gode grunner ikke kan gi spesifikke, medisinske råd: jeg er ikke lege, og jeg har heller ikke møtt deg som leser bloggen. Alle råd skal derfor diskuteres med lege/medisinsk personell, hvis de er av en slik karakter.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.